Skip to main content

Gulvet til næste generation

Dit grønne skridt på Moland Circular er et vigtigt skridt mod en bæredygtig fremtid. For hvorfor vælge et gulv, der ikke kan genbruges, når du kan vælge Circular?

Når fremtidens generationer træder på Moland Circular, vil fortællingerne og erindringerne have fået nyt liv i nye klæder.

Gulvet er det fundament, vi leger, danser og lever på i hjemmets trygge rammer. Det er fundamentet, når vi fejrer succeserne på kontoret, og det solide holdepunkt, hvorfra vi kan bygge det liv, vi ønsker at leve.

Men gulvet mister sin betydning, hvis vi ikke passer på den natur, vi er omgivet af. Vi mister vores fundament for livets op- og nedture. Vi glipper muligheden for at skabe et fundament for fremtidens generationer. Det er Circular sat i verden for at forebygge. Circular er gulvet, der pryder i sin levetid og gives tilbage til den cirkulære økonomi, når gulvet rammer sit efterår. Eller i sit forår, for Circular kan let udskiftes uden dårlig samvittighed, inden gulvet er udtjent. Circular fra danske Moland er slidstærke, komfortable og plastikfrie gulve skabt af genbrugte naturmaterialer fra andre industrier tilpasset den æstetiske, nordiske indretning.

Når et Circular-gulv efter take back-konceptet returneres til Moland, får ejeren penge i bytte eller rabat på et nyt gulv. Herefter begynder den cirkulære genbrugsproces, hvor plankerne slibes, skæres til i enderne og får et nyt, naturtro og livagtigt digitalt print og en beskyttende hot coating på overfladen.

Resultatet er et nyt gulv i ny indpakning, der påbegynder endnu en cyklus som
genanvendeligt gulv i private hjem, i institutioner og på kontorer. En cyklus, der kan gentages tre gange. Den nye forbruger får dermed ikke kun et nyt, unikt gulv, der tilgodeser naturen. Forbrugeren får et gulv med historie.

Gulvene i vores leverum fortæller nemlig en masse livshistorier, og når fremtidens generationer træder på Circular, vil fortællingerne og erindringerne have fået nyt liv i nye klæder. For Circular er mere end bare den overflade, vi går på. Det er gulvet til generationer.

Derfor er dit grønne skridt på Circular et vigtigt skridt mod en bæredygtig fremtid. For hvorfor vælge et gulv, der ikke kan genbruges, når du kan vælge Circular?

Take back-koncept
Forbrugeren får penge eller rabat ved at returnere Circular-gulvet, der i en CO2-neutral produktion bliver genbrugt til nye gulve.

Genbrugte naturmaterialer
Circular-plankerne er sammensat af genbrugte naturmaterialer som træ og kork, der kommer som affaldsprodukter fra andre industrier.

CO2-neutral produktion
Circular bliver både som nyt produkt og i genanvendelsesfasen fremstillet i en CO2-neutral produktion.

Moland Circular er mere end bare den overflade, vi går på.

Moland Circular er ikke et quickfix. Det er gulvet, du giver videre. Gulvet, du giver nyt liv, når det i en årrække har været fundamentet for netop dit liv. Ved at returnere gulvet sørger du og den CO2-neutrale produktion af genbrugte naturmaterialer for et minimalt forbrug af naturens ressourcer, så også fremtidens generationer får gulvet som fundament. Circular er fremtiden.

Nem vedligeholdelse

Kræver ikke andet vedligehold end lejlighedsvis vask med Moland laminat- og vinylvask

Slidstærk overflade

En slidstærk overflade i slidklasse 23/33 AC5, med høj ridsefasthed

Kork underlag

Med det påsatte kork underlag, reduceres trinlyden med 18 db

Vandtæt click-system

Har et vandtæt clik-system der afviser vand, hvis uheldet er ude.

Find din nærmeste Moland forhandler

Vi har gjort det let for dig at finde de forskellige Moland-forhandlere, hvor du kan få vist hvilke butikker der  er nærmest dig.