Skip to main content

Om Moland og Moland Group

Ganske enkelt.

Vælger du Moland, gør du det nemt for dig selv. Nemt, fordi alle vores produkter er af så høj kvalitet, at de lever op til selv de mest kræsne kunders forventninger. Nemt, fordi du er sikker på at få dine varer leveret næste dag. Og nemt, fordi du har vores rådgivningsteam lige ved hånden, hvis du har spørgsmål til dimensionering, montering eller materialevalg.

Og så er vi faktisk også lige nu i gang med at gøre det endnu nemmere for dig at genkende Moland-produkter. Vi har knyttet Moland-navnet tættere på vores enkelte selskabers navne for at synliggøre det tætte tilhørsforhold. Det gør det nemt at spotte kvalitetsstemplet, uanset om det er trægulve, facader, hegn, terrassebeklædning eller gips du er på jagt efter. Du skal bare kigge efter Moland-navnet.

Moland gruppen er blandt Skandinaviens førende leverandører af byggematerialer. Vi sælger byggevarer til et bredt udsnit af de Skandinaviske byggematerialeforhandlere.

I mere end 25 år har vi udviklet vores produkter i tæt samarbejde med vores leverandører. Vi følger hele tiden udviklingen, i en dynamisk og stærkt konkurrencepræget byggebranche. Vores produkter er med til at skabe de perfekte rammer, såvel inde som ude og vores systemer og løsninger giver bygherre, arkitekt og de udførende et væld af tekniske løsninger og designmæssige muligheder.

Vi er til for vores kunder og med os som samarbejdspartner kan du forvente rådgivning af højeste kvalitet, maksimal service og tæt opfølgning på de byggesager vi inddrages i. Hos Moland er troværdighed, engagement og godt humør en grundsten.

Moland gruppen består af selskaberne:

Moland A/S
Wimex A/S
Moland Byggvaror AB, Sverige

Find din nærmeste Moland forhandler

Vi har gjort det let for dig at finde de forskellige Moland-forhandlere, hvor du kan få vist hvilke butikker der  er nærmest dig.