Skip to main content

Generøst og kompromisløst

Et gulv er ikke bare et gulv. Det rigtige gulv fra Moland Castle Collection kan gøre enhver bolig til et slot ved at tilføre sjæl, historie, kvalitet og æstetik. Hvilken historie skal din bolig fortælle?

Moland Castle Collection er en serie af æstetiske, holdbare plankegulve og sildeben til den kræsne boligejer, som ønsker et ekstraordinært gulv med stor slidstyrke. Samtidig sikrer Moland Castle Collection dig en enestående valgfrihed i forhold til bredde, slidlagets tykkelse, sorteringsgrad og træsort, hvor valget står mellem eg, ask og fyr.

Du kan tilpasse dit Moland Castle Collection gulv meget præcist til din boligindretning og det tilstræbte look ved hjælp af en række overfladebehandlinger med fx olie, voksolie eller lak. Desuden kan du med de forskellige sorteringer tilføre et livligt og rustikt eller mere roligt og ensartet udtryk. Det er helt op til dig og dine præferencer.

Til enhver smag

Moland Castle Collection gulvene fås i forskellige træsorter – valget er op til dig og din boligstil.

Stor valgfrihed

Med forskellige overfladebehandlinger kan du altid finde et gulv, der passer præcis til din indretning.

Minimalt spild

Dit nye Moland Castle Collection gulv produceres med omhu og mindst muligt spild for øje.

Certificeret træ

Moland Castle Collection gulvene er produceret af enten PEFC- eller FSC-certificeret træ.

Find din nærmeste Moland forhandler

Vi har gjort det let for dig at finde de forskellige Moland-forhandlere, hvor du kan få vist hvilke butikker der er nærmest dig.