Skip to main content

Det klassiske nordiske valg

Parketgulvet er en del af nordisk design og livsstil. Moland Molaloc perfektionerer det klassiske parketgulv og giver dig stor valgfrihed i farve, nuance og struktur. Se de mange varianter og lad dig inspirere.

Stilsikkerhed til enhver type bolig

Livet i Norden leves på parketgulve. Familielykke og hverdagens små dramaer. Samvær, hygge og et sikkert blik for boligstil. Parketgulvet er det faste fundament for den måde, vi indretter os på. Derfor er der også så mange varianter at vælge imellem, at det kan virke overvældende. Med Moland Molaloc gør vi valget lettere ved at sikre et gulv i en smuk og ensartet kvalitet, uanset variant.

Det fine ved parketgulvet er, at det som gulvtype kan varieres i det uendelige uden at miste sin brede, næsten universelle appel. Det er med til at bevare boligens værdi – også i en salgssituation, hvor gulvet ikke står i vejen, men tværtimod fremmer nye indretningsplaner. Det er let at få møbler og farver til at harmonere med et Moland Molaloc gulv, og skal der noget nyt til, er det nemt at lægge.

Moland Molaloc er 3-stavsparket, der fås i et bredt udvalg af træsorter, tykkelser og sorteringer. Du kan vælge det slidlag, der passer til brugen af rummene, og du har valgfrihed i træsorterne eg, ask, bøg, merbau og kirsebær. Alle typer har patenterede låse-/kliksystemer, der gør lægningen let.

Bredden i træsorter og overfladebehandling betyder, at du kan vælge lige fra de helt lyse parketgulve til den mørke merbau, der kan bruges til en mere sydlandsk inspireret indretningsstil. Overfladen kan vi behandle med olie, voksolie, lak eller matlak efter ønske. Moland Molaloc matcher enhver type bolig.

Nordisk udseende

Molaloc parketgulve er perfekt til vores nordiske boligindretning med lys, luft og smukt træ.

Stor valgfrihed

Tilpasser sig indretningen: Fås i træsorterne eg, ask, bøg, merbau og kirsebær.

Nem vedligeholdelse

Vælg overfladebehandlinger med olie, voksolie, lak eller hvid matlak.

Enkel lægning

Kliksystemet gør det nemt og sikkert at lægge Moland Molaloc gulve. Klikkes som en trykknap.

Til hele boligen

Fås i både 14 og 22 mm tykkelse. Kan derfor lægges både i stuen og på de øvre etager.

Certificeret træ

De fleste Moland Molaloc gulve er produceret af enten PEFC- eller FSC-certificeret træ.

Find din nærmeste Moland forhandler

Vi har gjort det let for dig at finde de forskellige Moland-forhandlere, hvor du kan få vist hvilke butikker der  er nærmest dig.