Skip to main content

Lev livet i dag
Tør op i morgen

Moland Bastion Vinyl

Holder til livet, gennem hele livet

Et unikt gulv, inspireret af naturen
De mange årelinjer skaber et livagtigt udseende, der både er enormt slidstærkt og vandafvisende, og som samtidig skaber et behageligt lydklima.

Et gulv, der intet kræver af dig
Du kan slæbe sand, dyr og snavs indenfor uden at bekymre dig om gulvet. Du kan holde vilde fester og tørre op dagen efter. Moland Bastion Vinyl er skabt til at gøre livet lettere for dig.

De unikke planker er produceret med en smart klikfunktion, der gør gulvet hurtigt at lægge, nemt at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse.

Alt sammen så du kan slappe af og leve livet i nuet.
På samme gulv. Hele livet.

Forsvar dit hjem med et gulv til livet

Vi kalder vores serie af vinylgulve Moland Bastion Vinyl, da det slidstærke gulv fungerer som et stærkt forsvarsværk til det levede liv. Som en tryg bastion, der består gennem hele livet.

  • Minimalt trinstøj

    Bagsiden har premium trinlydsdæmpende materiale,­­­ s­­om dæmper lyden 20 db, giver en god gang­komfort, minimal trinstøj og ingen fugtoptag.

  • Modstandsdygtigt

    Ekstremt slidstærkt, modstandsdygtigt og ridsefast.

  • Stort læggeareal

    Du kan lægge Moland Bastion Vinyl i et areal op til 125 m2 uden at bryde i døråbninger.

  • Lange planker

    Moland Bastion Vinyls lange planker med mikro­fasede kanter fremhæver planke- virkningen. Dimensionerne på plankerne: 5,2 x220 x 1828 mm.

  • Nemt at lægge

    Smart og hurtigt kliksystem gør gulvet let at lægge.

  • Ingen vedligeholdelse

    Det eneste, Moland Bastion Vinyl beder om, er rengøring med Moland Vinylvask.

  • Vandfast

    Den specielle kerne af limestone og stabilisatorer, SPC, optager ikke vand.

  • 3D-overflade

    Flotte og livagtige træmønstre med mærkbare åretegninger, der giver 3D-effekt.

  • Livagtigt udseende

    Naturtro prægning af overfladen giver et ­ livagtigt udseende.

Et gulv med utallige funktioner

Ud over at være let at vedligeholde og enormt slidstærkt har Moland Bastion Vinyl utallige andre kvaliteter. Vi har fremhævet nogle af favoritterne her.

Byg dit gode indeklima op fra bunden

Indeklimaet har stor betydning for vores velvære, trivsel og sundhed. Mange byggematerialer har gennem tiden ikke levet op til de mest basale krav til et godt indeklima. Derfor er de rigtige certificeringer helt afgørende!

Indoor Air Comfort Gold
Som det eneste IACG-certificerede viny­l­klik­gulv i Danmark har Moland Bastion Vinyl opnået
“Indoor Air Comfort Gold”-certificering, der omfatter og overholder de strengeste krav for indeklima, afgasning og VOC-gasser i­ ­­forhold til bl.a. certificeringsordningerne DGNB, Svanemærket, LEED, Bream og Reach. Derfor anses Moland Bastion Vinyl som “Best-in-Class”.

Fri for ftalater
Det blødgørende middel ftalat er højt på EU’s liste over problematiske stoffer, som bl.a. kan findes i legetøj og byggematerialer, da det i værste tilfælde kan være kræftfremkaldende. Du slipper for denne bekymring med et Moland Bastion Vinyl gulv, der er 100% fri for ftalater..

Find din nærmeste Moland forhandler

Vi har gjort det let for dig at finde de forskellige Moland-forhandlere, hvor du kan få vist hvilke butikker der er nærmest dig.